VIDEO Concert cu peripeţii pentru Adele. A cântat în mijlocul unei ploi torenţiale

27 martie 2017   News

Adele a intrat încă o dată în istoria concertelor zbuciumate, după schema cu ea într-o cutie cu echipamente pentru concert, de săptămâna trecută. De data aceasta, cântăreaţa nu s-a mai ascuns nici în faimoasa cutie, nici într-o cameră special amenajată sub scenă, ci a concertat în ploaie, pe un stadion din Auckland, Noua Zeelandă.

Această experienţă a marcat unul dintre concertele de sfârşit de tur, după mai bine de un an plin pe plan profesional. Dar cel mai recent concert al lui Adele de duminică seara a fost unul de-a dreptul "trăsnet", mai dramatic decât toate celelalte evenimente de până acum, căci superstarul a cântat cât au ţinut-o plămânii, în faţa a 40.000 de oameni, în mijlocul unei ploi torenţiale.

În ciuda ploii severe cauzată de ciclonul Debbie şi a vremii nefavorabile, cântăreaţa a înfruntat capriciile naturii pe scena de pe stadionul Mt Smart. Pentru a-i răsplăti devotamentul suprem, unul dintre fani i-a oferit o pelerină de ploaie roz, pe care Adele, fără a mai sta pe gânduri, a îmbrăcat-o peste rochia ei sclipitoare. Artista nu şi-a pierdut simţul umorului nici în această situaţie de criză şi chiar a glumit cu specatorii, spunând că lipiciul de pe genele sale false i-a intrat în ochi şi asta o face să vadă totul neclar. Evenimentul de la Auckland a marcat ultimul concert din turul lui Adele, până în iunie, când se va întoarce acasă la Londra pentru o serie de concerte finale.

Foto: Instagram

Mai multe