VIDEO Courtney Love despre Kurt Cobain: “Era disperat după faimă”

25 iunie 2014   News

Nirvana este încă pe buzele tuturor adolescenţilor şi a nostalgicilor rockului veritabil, chiar şi la 20 de ani de la moartea tragic a solistului trupei. Iar noi dezvăluiri personale ale fostei lui iubite vin să dea peste cap imaginea pe care mulţi ne-am format-o despre marele rockstar.

Nirvana este încă pe buzele tuturor adolescenţilor şi a nostalgicilor rockului veritabil, chiar şi la 20 de ani de la moartea tragic a solistului trupei. Iar noi dezvăluiri personale ale fostei lui iubite vin să dea peste cap imaginea pe care mulţi ne-am format-o despre marele rockstar. Potrivit lui Courtney, regretatul artist avea cu totul alte intenţii decât cele pe care el le renege şi le blama.

Într-un interviu inedit pentru NatGeo, fosta soţie a starului a dezvăluit că acesta voia să devină un mare rock star“”, deşi Kurt declarase la un moment dat: “Sunt prea încăpăţânat să-mi permit măcar să compromit vreodată muzica noastră sau să ne transformăm în vedete rock. Nu simt nevoia”… “Ba voia foarte mult”, continuă Courtney (49) despre cel cu care are şi-o fată, Frances. “A scris fiecărei case de discuri, mică sau mare... «Vom plăti! Lăsaţi-ne să fim înscrişi la voi!»”.

“Era disperat să ajungă cel mai mare rock star al lumii”, a mai spus blonda. “Absolut disperat. Dar a făcut să pară că asta a fost ceva aruncat asupra lui.” Şi a reuşit să devină un simbol al muzicii rock mult mai mult, din păcate, după moartea sa.

Iată un video cu scene din culise cu Kurt Cobain, care-a încetat din viaţă la 27 de ani din cauza unei supradoze, în 1994.

FOTO WENN, NATIONAL GEOGRAPHIC

Mai multe