VIDEO. Dezvăluiri fără perdea. Mel B a recunoscut că a întreţinut relaţii intime cu colega ei de trupă, Geri Halliwell

25 martie 2019   News

Celebra Mel B, despre care se ştie că e dependentă de sex, i-a oferit un interviu incredibil de sincer jurnalistului britanic Piers Morgan, în cadrul căruia a recunoscut că a avut relaţii intime cu una dintre colegile ei de trupă.

Emisiunea în cadrul căreia a fost făcută şocanta confesiune nu este publică încă, însă jurnalistul a oferit publicului interesat o bucată din înregistrare în cadrul emisiunii Good Morning Britain, luni dimineaţă.

În video respectiv, Mel B poate fi auzită cum confirmă faptul că între ea şi colega de trupă, Geri Halliwell, a fost mai mult decât o simplă amiciţie. Deşi nu a răspuns verbal, cântăreaţa de 43 de ani confirmă, dând din cap, faptul că ea şi Geri au făcut sex (n.r. 2: 26 min): ”O să mă urască acum, dar totul ţine de trecut”.

Momentan, nu se ştiu mai multe detalii despre această aventură dintre cele două, însă bănuim că a avut loc înainte ca Geri să-şi găsească fericirea alături de soţul ei, Christian Horner (c. 2015). Cert e că, după emisiune, Mel B s-a grăbit s-o sune pe Geri şi să-i povestească gafa televizată. Din păcate pentru ea, Geri este supărată pe Mel şi spune că ”a ruinat” relaţia lor de prietenie.

”Mel B le-a dat mesaje tuturor fetelor din trupă să le spună totul după filmări, însă nici măcar nu şi-a cerut scuze. Trebuie să lucreze mult la o împăca pe Geri. Asta nu este ceva ce poţi uita cu uşurinţă”, este declaraţia unui apropiat pentru The Sun, vizavi de această întâmplare.

Vezi galeria foto!

Mai multe