VIDEO În plin divorţ, Pamela Anderson se afişează cu alt bărbat. Cine e misteriosul bărbat?

7 aprilie 2015   News

Judecând după zâmbetul pe care îl afişează, Pamela Anderson este într-un moment fericit. Şi asta deşi, se află în plin divorţ de Rick Solomon, cel care i-a fost soţ în ultimul an. Fosta actriţă ”Baywatch” a fost văzută

Judecând după zâmbetul pe care îl afişează, Pamela Anderson este într-un moment fericit. Şi asta deşi, se află în plin divorţ de Rick Solomon, cel care i-a fost soţ în ultimul an.

Fosta actriţă ”Baywatch” a fost văzută, în weekend, părăsind restaurantul Crossroads în compania unui bărbat misterios. La vederea acestor poze, presa americană s-a grăbit să titreze că acesta este noul bărbat din viaţa actriţei în vârstă de 47 de ani.

Şi asta pentru că nu este prima dată când Pamela Anderson a fost văzută cu acest bărbat. Luna trecută cei doi şi-au făcut apariţia la acelaşi restaurant din Los Angeles.

La această ”întâlnire” Pamela a purtat o rochie albă, destul de scurtă, care i-a pus în evidenţă silueta subţire.

Cât despre companionul actriţei, este vizibil mai tânăr decât aceasta şi se pare că i s-au aprins călcăiele destul de tare după celebra actriţă. Acesta se comportă ca un adevărat gentleman în compania Pamelei, deschizându-i uşa de fiecare dată şi fiind atent în permanenţă la nevoile actriţei.

Mai multe