VIDEO Invincibilul Lionel Messi! La 34 de ani, a câştigat al 7-lea Balon de Aur, în anul în care a cucerit Copa America

29 noiembrie 2021   News

Atacantul argentinian, care a trecut în această vară de la Barça la Paris Saint Germain, şi-a adjudecat încă un trofeul "France Football".

După ce a câştigat anul acesta Copa America, în calitate de căpitan al naţionalei Argentinei, înainte de a se transfera la Paris Saint Germain, Lionel Messi a câştigat, pentru a 7-a oară, Balonul de Aur, acordat de "France Footbal". Argentinianul a confirmat astfel previziunile, devenind cel mai premiat fotbalist de către publicaţia franceză

Cea de a 65-a ediţie a decernării trofeului a avut loc la Teatrul du Châtelet din Paris, după ce ediţia din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei. La ceremonie, Messi a fost prezent alături de întreaga sa familie, inclusiv cei 3 băieţi ai săi.

„E incredibil să fiu iar aici. Mulţumesc colegilor de la Barcelona, de la Paris, antrenorilor, familiei, tuturor. Cred că am câştigat acest premiu datorită trofeului cucerit cu naţionala, Copa America. A însemnat enorm pentru mine. E prima dată când câştig Balonul de Aur jucând aici, în Paris, şi e o mare onoare pentru mine. Sunt foarte, foarte fericit şi vreau să continui să lupt pentru obiectivele mele. Nu ştiu câţi ani voi mai juca, dar mă bucur de fotbal”, a spus fabulosul Lionel Messi, după ce a primit trofeul de la prietenul său şi fostul coleg de la Barcelona, Luis Suarez.

Leo a mai luat Balonul de aur în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 şi 2019. După trofeul din acest an, Messi a devenit singurul jucător care câştigă Balonul de Aur de-a lungul a 3 decade! În 2021, averea lui Leo Messi este estimată la 400 de milioane de dolari.

FOTO: Instagram

Mai multe