VIDEO! James Corden dansează nud pe străzile din Los Angeles. Imagini surprinzătoare cu prezentatorul TV

18 august 2017   News

Îl ştie toată lumea datorită emisiuneii sale, "The Late Late Show" şi a show-ului de pe YouTube, "Carpool Karaoke" şi, oricât de amuzant ni se părea că este comediantul, nu ne-am fi gândit niciodată că ar face asta pe străzile din Los Angeles. James Corden le-a oferit fanilor săi un moment mai mult decât exploziv în timpul filmărilor pentru un nou show, alături de Lin-Manual Miranda.

Video, difuzat joi în emisiunea "The Late Late Show", a stârnit amuzamentul miilor de fani ai starului britanic care au avut ocazia să-l vadă cum dansează nud pe o trecere de pietoni, în văzut participanţilor la trafic. Alături de starul de pe Broadway, Lin-Manuel, în vârstă de 37 de ani, James, 38 de ani, a lăsat pudoarea acasă şi a defilat în faţa trecătorilor, în timp ce colegul său de filmări se urcă pe o maşină şi dansează haotic până când semaforul pentru maşini se face verde. Secvenţele cu pricina încep de la minutul 7:00 şi sunt de-a dreptul amuzante.

Deşi în video par a fi complet dezbrăcaţi, ei bine, cei doi nu au fost chiar atât de nebuni încât să apară în toată spendoarea lor. Fotografiile surprinse de paparazzi arată contrariul. Comediantul şi compozitorul Lin-Manuel Miranda purtau boxeri culoarea pielii cu X desenat în zona intimă.

Foto: YouTube, DailyMail.co.uk

Mai multe