VIDEO Jimmy Kimmel, tată la 46 de ani

25 februarie 2014   News

În cadrul ultimei ediţii a show-ului lui Ellen DeGeneres, marele comediant a recunoscut că el şi soţia sa, Molly, vor avea primul lor copil împreună. “Voi avea un copil… (…) E foarte ciudat la vârsta mea, ştii – voi fi unul dintre taţii aceia bătrâni”, a spus starul de 46 de ani, miercuri seara. Ca reacţie la marele anunţ,

În cadrul ultimei ediţii a show-ului lui Ellen DeGeneres, marele comediant a recunoscut că el şi soţia sa, Molly, vor avea primul lor copil împreună.

“Voi avea un copil… (…) E foarte ciudat la vârsta mea, ştii – voi fi unul dintre taţii aceia bătrâni”, a spus starul de 46 de ani, miercuri seara. Ca reacţie la marele anunţ, Ellen, care are, de asemenea, propriul talk-show, i-a replicat: “Tu şi Molly veţi avea un copil, asta e foarte emoţionant”. Bineînţeles, Jimmy a păstrat nota de umor, răspunzând: “Da, asta doar dacă nu glumeşte! Mulţumesc”, şi a mărturisit că vor ca sexul copilului să rămână o surpriză. “Aş vrea să fie o surpriză, iar Molly a fost de acord până săptămâna trecută, când mi-a zis că trebuie să afle neapărat. Dar nu cred că trebuie să ai o cameră albastră sau roz în funcţie de sexul copilului, e ridicol. Nici nu ştiu dacă bebeluşii pot distinge culorile!”, a glumit starul de televiziune.

Kimmel şi soţia sa s-au căsătorit în iulie, anul trecut. El mai are doi copii – Katie (22) şi Kevin (20) cu prima sa soţie, Gina, de care s-a despărţit în 2002.

FOTO WENN

Mai multe