VIDEO Justin Bieber către Orlando Bloom: “Care-i treaba, târfă?”

30 iulie 2014   News

A-ha! Deci a existat un sâmbure de adevăr în zvonul că Bieber a avut de-a face cu Miranda Kerr, fosta soţie a lui Orlando! Ieri, un clip cu cei doi bărbaţi – deşi Bieber e încă un adolescent inconştient – certându-se violent

A-ha! Deci a existat un sâmbure de adevăr în zvonul că Bieber a avut de-a face cu Miranda Kerr, fosta soţie a lui Orlando! Ieri, un clip cu cei doi bărbaţi – deşi Bieber e încă un adolescent inconştient – certându-se violent la ieşirea dintr-un restaurant în Ibiza a apărut online, alimentând ideea că au ceva de împărţit: modelul de 31 de ani.

Actorul din “Stăpânul inelelor” ar fi fost jignit de tânăr, în drumul acestuia spre ieşirea din restaurantul Ciprian, care l-a numit “târfă”, cu un ton zeflemitor. Bineînţeles, Orlando a încercat să-l pocnească puţin pe rebelul protejat de bodyguarzi, dar acesta s-a ferit. “Justin era liniştit, totul era bine. Dar Orlando a fost enervat de ce comenta Justin şi s-a simţit instigat”, confirmă o sursă prezentă la incident. După aceea, cele două staruri s-au calmat şi au discutat faţă în faţă, după care fiecare şi-a urmat drumul.

Mai mult, artistul de 20 de ani a postat pe Instagram o poză cu Miranda Kerr, pe care a şters-o după câteva minute, dând credibilitate speculaţiilor că a avut o aventură cu fosta soţie a actorului în 2012, pe când aceştia încă erau căsătoriţi. Zvonuri despre flirtul lor au apărut şi anul acesta…

Ne-ar părea rău ca Orlando să se implice în scandaluri cu mucoşii muzicii pentru adolescenţi, precum Bieber, care e considerat “băiatul rău” pe bună dreptate. De când faima i s-a urcat la cap, se observă prea bine că nu-şi mai vede de lungul nasului, iar comportamentul său lasă mult de dorit. Dacă Miranda a avut de-a face cu tânărul, şi asta dă de bănuit, iar despărţirea actorului de ea pare din ce în ce mai întemeiată.

FOTO WENN

Mai multe