FOTO&VIDEO Melania Trump, prima apariție publică de la înmormântarea mamei sale

15 februarie 2024   News

Încă în doliu și nepregătită să facă o baie de mulțime, fosta Primă Doamnă a Americii a apărut lângă soțul ei, pentru a-și arăta susținerea.

Când toată lumea se întreba, lunile trecute, unde este soția lui Donald Trump și de ce a lipsit din fotografia de familie de Crăciun, Melania Trump avea grijă de mama sa grav bolnavă, Amalija Knavs, care a și decedat, din păcate, la începutul lunii ianuarie.

Apoi, America avea s-o vadă pe fosta Primă Doamnă cu un chip împietrit de durere la înmormântarea Amlijei în Palm Beach, Florida, unde s-a reunit întregul clan Trump, pentru a-i fi alături în cea mai neagră zi.

La o lună de la acel moment, Melania Trump și-a făcut apariția discret sâmbătă seara, chiar la reședința familiei, Mar-a-Lago, la o gală organizată de către fan clubul lui Donald Trump, Trumpettes. Fostul manechin sloven a zâmbit și a salutat invitații, cu toții admirându-i ținuta elegantă, încă de doliu, ce-i drept - o salopetă neagră fără mâneci, cu talia marcată de o curea lată și purtată cu pantofi stiletto negi. Soțul ei a intrat la scurt timp după aceea în sală de ceremonii, iar cei doi s-au îmbrățișat și au schimbat câteva cuvinte timp de câteva momente.

Un alt videoclip filmat dintr-un unghi diferit a arătat-o pe Melania zâmbind și dând din cap soțului ei înainte de a se îndrepta spre scenă. Pe fundal se auzea melodia „Y.M.C.A.”, moment în care Donald Trump a executat pe scenă celebrul său dans pe care, în glumă, a spus că Melania urăște să-l vadă făcându-l.

Deși nu a socializat prea mult timp cu cei prezenți, Melania Trump și-a arătat astfel susținerea pentru candidatura soțului său și aprecierea pentru fanii acestuia, într-un moment în care lui Donald Trump i-a fost refuzată imunitatea totală, care i-ar fi permis să amâne procesele penale în care este implicat până după rezultatul alegerilor.

FOTO: Getty Images, captură

Mai multe