VIDEO Miley Cyrus: dezastru în turneu

19 martie 2014   News

Familia artistei a fost implicată într-un incident rutier, în timp ce călătorea de la Houston spre New Orleans, incident în urma căruia autobuzul de turneu al lui Miley a ars complet. Vezi aici filmuleţul

Familia artistei a fost implicată într-un incident rutier, în timp ce călătorea de la Houston spre New Orleans, incident în urma căruia autobuzul de turneu al lui Miley a ars complet.

În autobuz se aflau sora ei în vârstă de 14 ani, Noah, şi mama ei, Tish, alături de alţi membri ai staff-ului lui Miley Cyrus. Un membru al echipei a declarat pentru Daily Mail că, din cauza unui cauciuc care a explodat, la un moment dat autobuzul a luat foc. "Toţi au coborât din vehicul în siguranţă şi nimeni n-a fost rănit", a declarat aceeaşi sursă.

În această vreme, Miley se afla deja în New Orleans şi a fost văzută petrecând într-un club de karaoke, neştiind încă despre incident.

"Îţi mulţumesc, Doamne, că ne-ai avut în pază", a scris pe un site de socializare Noah, tot ea fiind şi cea care a postat două filmuleţe care arată autobuzul în flăcări, dar şi poze care demonstrează că interiorul automobilului a fost complet distrus în incendiu. Cu siguranţă vedeta a tras o sperietură pe cinste, dar totul e bine când se termină cu bine.

Vezi mai jos filmuleţul.

Foto: WENN, Noah Cyrus/ Twitter

Mai multe