VIDEO Moment penibil! Madonna a căzut de pe scenă!

26 februarie 2015   News

A vrut să aibă un moment spectaculos, însă a căzut în penibil. Ţinuta pe care a purtat-o Madonna la Brit Awards i-a pus în pericol reprezentaţia,

A vrut să aibă un moment spectaculos, însă a căzut în penibil. Ţinuta pe care a purtat-o Madonna la Brit Awards i-a pus în pericol reprezentaţia, făcând-o pe aceasta să ofere publicului un moment penibil pe care sigur nu-l va uita prea curând.

Prezentă după 20 de ani la Brit Awards, Madonna pregătise publicului o reprezenţie care să încheie graţios seara destinată premierii celor mai de succes cântăreţi britanici. Din păcate, cântăreaţa în vârstă de 56 de ani nu a luat în calcul anumite detalii vestimentare, cum ar fi faptul că pelerina Armani pe care o purta era prea strâns legată, şi a căzut pe spate, chiar în timp ce cânta.

Cu toate acestea, o adevărată profesionistă, Madonna şi-a revenit rapid şi s-a întors pe scenă pentru a termina de interpretat piesa ”Living for Love”.

Însă, momentul nu a scăpat de privirile agere ale fotografilor prezenţi şi a ajuns să fie intens mediatizat în presa internaţională.

Pe Twitter au apărut numeroase reacţii, printre care şi o replică de-a cântăreţei care îi asigura pe fani că totul este în regulă şi că pelerina sa fusese "legată prea strâns".

Mai multe