VIDEO Otilia Bilionera și-a adus soțul turc la „Chefi la cuțite”. E prima lor apariție la TV!

5 aprilie 2024   News

După o relație ținută departe de ochii publicului, artista și-a prezentat soțul la cel mai urmărit show culinar.

Otilia Brumă, artista care a făcut furori cu piesa „Bilionera”, a revenit în țară de mână cu soțul ei turc, pe nume Bekir Ali Karakas, și au gătit o specialitate tradițional turcească pentru cei patru jurați de la „Chefi la cuțite”: un preparat cu vinete umplute cu carne tocată și legume la cuptor, un deliciu din Asia Mică care este unul dintre preferatele româncei stabilite în Turcia.

Apariția ei alături de Bekir în cadrul show-ului culinar a fost o surpriză de proporții pentru fanii săi, știut fiind faptul că ea a tot evitat să-l arate lumii pe cel care a convins-o să ajungă la altar. Astfel, cu această ocazie, românii au avut ocazia să-l cunoască mai bine pe soțul artistei. Aceștia au făcut confesiuni savuroase despre viața de cuplu, dar și despre diferența de vârstă dintre ei - căci se pare că vedeta este mai mare cu 7 ani decât partenerul său.

„Suntem împreună de un an și câteva luni. M-a cerut și eu am acceptat, cum să nu accept! Ia uitați ce frumușel e! Am avut cununia civilă, o să facem și nunta. O s-o facem în Turcia. Acolo nunțile sunt destul de mari”, a povestit cântăreața, specificând faptul că la astfel de evenimente se pot strânge chiar și 1.000 sau 2.000 de invitați!

Ce spune Bekir despre Otilia Bilionera în bucătărie? „La mâncărurile sănătoase se pricepe, dar, dacă e vorba să facă o mâncare gustoasă, nu se pricepe. Dar eu mănânc orice face ea...” Și, ce să vezi, Otilia Bilionera i-a gătit chiar și colivă... al cărei gust Bekir l-a asemuit hranei pentru cai.

Soțul artistei a mai dezvăluit că are afaceri în diferite domenii precum: construcții, hoteluri și restaurante, chiar în Istanbul.

FOTO: captură TV

Mai multe