VIDEO Shiloh Jolie-Pitt, demonstrație de streetdance într-un clip viral pe internet

23 septembrie 2022   News

Fiica actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a surprins cu talentul său, aplaudat de fanii internauți.

La cei 16 ani ai săi, Shiloh Jolie-Pitt este pregătită să se lanseze în lumea artistică cu un talent diferit de cel al celebrilor săi părinți. Rebela fiică a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a apărut într-un videoclip dansând streetdance alături de alte două fete, pe melodia artistei Doja Cat. Adolescenta i-a uimit pe fanii internauți cu mișcările ei, care i-au trădat interesul pentru acest stil de dans, pe care îl practică, se pare, la nivel semi-profesionist.

În clipul care ține șapte minute, care a fost înregistrat la Millennium Dance Complex din Los Angeles, Shiloh conduce trio-ul de dansatoare și face o figură frumoasă, pe ritmul piesei „Vegas”, de pe coloana sonoră a recent lansatului film „Elvis”, pe coregrafia gândită de Hamilton Evans (cel care a și urcat video-ul în mediul online).

Îmbrăcată sport, cu un tricou negru inscripționat Beatles, pantaloni și pantofi sport, Shiloh ne prezintă astfel o versiune a sa pe care chiar n-o intuiam. Totuși, urmăritorii săi par a fi deja familiarizați cu această imagine, fiica actorilor apărând în mai multe coregrafii realizate cu aceeași trupă. Totodată, observăm cum ea își exploatează în continuare această latură „unisex”, ca o extensie a acelor ani în care își dorea să fie mai mult băiat, decât fată. Asta cu toate că Angelina Jolie încearcă acum să-i scoată la iveală și feminitatea, cu atât mai mult cu cât se vede cu ochiul liber că a moștenit splendidele trăsături ale mamei sale - considerată una dintre cele mai frumoase femei din lumea! Prima ei concesie în acest sens: poartă cercei, ca toate fetele.

Videoclipul cu Shiloh, care a devenit viral pe rețelele de socializare, vine la câteva luni după ce aceasta a însoțit-o pe mama sa într-o călătorie în Cambodgia.

FOTO: Profimedia

Mai multe