VIDEO uimitor! Fetele de la Amadeus, show cu artificii şi fântâni arteziene pentru 60.000 de oameni!

10 septembrie 2015   News

Artistele din trupa Amadeus au susţinut unul din cele mai spectaculoase concerte din carieră. Talentatele românce au cântat în faţa a peste 60.000 de oameni, în Republica Moldova, în cadrul unui show-concept uluitor.

Artistele au concertat pe o scenă imensă, alături de Orchestra Naţională Simfonică TeleRadio Moldova, arii de Vivaldi, Ciprian Porumbescu şi Schostakovich, sub bagheta dirijorului Arkadi Beryn, care a colaborat inclusiv cu Jose Carreras, Alessandro Safina şi Roberto Alagna.

Amadeus a evoluat în mijlocul unui spectacol de lumini, lasere, artificii şi fântâni arteziene, show-concept adus direct din Germania şi Dubai. Efectele speciale fost programate astfel încât să se sincronizeze cu ritmul pieselor interpretate. Cei peste 60.000 de oameni au privit uluiţi imensa manifestare despre care s-a spus că a fost una din cele mai complexe puse în scenă în Republica Moldova.

"Ne-a impresionat foarte tare ca am fost invitate să cântăm în cel mai important moment al evenimentului, după artişti mari din Republica Moldova, precum Stas Mihailov, şi după Alexandra Stan. Am interpretat Furtuna de Antonio Vivaldi, Balada de Ciprian Porumbescu, Zorba's Dance, Second Walz de Schostacovich şi Frech Can Can", declară Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus a concertat anul acesta la mari evenimente internaţionale: la ziua preşedintelui Kazahstanului, unde a fost invitat şi Vladimir Putin, la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gală caritabilă din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor săraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, la un eveniment exclusivist din Sardinia, alături de Mika şi înainte de Robbie Williams, precum şi la evenimentele de lansare a unor noi modele auto şi a colecţiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra şi Dubai.

Mai multe