Viorel Cataramă s-a lăsat pe mâna soţiei! Ce operaţii estetice i-a făcut medicul Adina Alberts soţului

26 mai 2020   News

Viorel Cataramă a revenit în atenţia publicului când a declarat că se autoinfectează cu coronavirus. Experiementul nu i-a reuşit. Soţia nu a fost de acord, a plecat de acasă, apoi s-a reîntors. Acum s-a aflat ce relaţie au cei doi, omul de afaceri chiar s-a lăsat pe mâinile soţiei medic. 

Credeaţi că nu îl interesează aspectul fizic? Viorel Cataramă a apelat la operaţiile estetice. Omul de afaceri a recunoscut că are mici îmbunătăţiri la nivelul feţei: ”Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical”, a mărturisit Viorel Cataramă la un moment dat. 

Să nu credeţi că s-a lăsat pe mâinile oricui, ci pe ale soţiei, ale medicului Adina Alberts: ”Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickey Rourke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii”, a afirmat Adina Alberts într-un interviu de acum ceva vreme. 

Adina Alberts şi fiica s-au întors acasă după 14 zile. Viorel Cataramă, soţul său, n-a reuşit să se autoinfecteze cu coronavirus

Povestea a ţinut cu sufletul la gură mulţi români, iată că acum a luat sfârşit. Totul a început în urmă cu 14 zile. Viorel Cataramă era hotărât să se autoinfecteze cu coronavirus. Soţia nu îi împărtăşea aceste gânduri, aşa că a plecat de acasă pentru a se proteja şi pe ea, dar şi pe fetiţa pe care o au împreună, pe Briana.

Omul de afaceri a încercat să se autoinfecteze, dar experimentul nu i-a reuşit. A stat în izolare, singur, departe de cei dragi. A făcut ulterior trei teste pentru a afla dacă este infectat, toate rezultatele au fost negative. Aşadar, medicul a decis să revină în locuinţă, să îşi revadă soţul. 

"La momentul respectiv am decis ca eu şi cu Briana ar trebuie să părăsim locuinţa o perioadă, ceea ce am şi făcut. În momentul în care testele au ieşit negative, ne-am şi întors. Evident. Aceasta este o luptă pe care el o duce.", a declarat medicul pentru Canal 33. 

Mai multe