Vladimir Drăghia şi-a creştinat fiica. Cum a fost la botezul Zorei!

30 octombrie 2017   News

Vladimir Drăghia şi iubita sa şi-au creştinat fetiţa, iar la eveniment le-au fost alături o mulţime de apropiaţi. În weekend, vedeta TV şi iubita Alice au fost foarte emoţionaţi, deoarece micuţa lor Zora a primit numele de botez.

La eveniment au participat familiile celor doi, naşii, dar şi prieteni apropiaţi ai cuplului şi, chiar dacă botezul a fost unul privat, Drăghia, mândru tare de fiica sa, a distribuit câteva fotografii în care Zora este în centrul atenţiei.

"Un proverb african spune că <<e nevoie de un sat întreg pentru a creşte un copil>>. Ieri, la botezul Zorei, a venit satul nostru. Familia, prietenii apropiaţi, dar şi prietenii pe care nu-i mai văzuserăm de prea mult timp. Ce voiam să vă zic vouă, celor de care ne-a cam separat la un moment dat viaţa, este că nu contează dacă nu o veţi revedea pe Zora prea curând, dacă nu o veţi învăţa lucruri, pentru că deja faceţi asta prin amprenta pe care v-aţi pus-o pe noi, pe părinţii ei. Celorlalţi, celor care o vor vedea pe Zora des, le voi spune simplu; să nu vă pună naiba s-o învăţaţi tâmpenii!  Mulţumim!", a scris Drăghia pe pagina sa de Facebook.

Mai multe