Vor a doua şansă la maternitate! Vedete care şi-au îngheţat ovulele sau embrionii

22 noiembrie 2017   News

E o practică destul de comună la Hollywood! În ultimii zece ani, tot mai multe staruri hollywoodiene au recurs la această metodă de a-şi recolta şi păstra materialul genetic în condiţii speciale, pentru a avea, mai târziu, urmaşi. Haideţi să vedem care sunt acele nume celebre care s-au alăturat listei recent!

Rita Ora

Celebra cântăreaţă şi actriţă de origine britanică a povestit că îşi doreşte să se concentreze, în prezent, pe viaţa profesională, dar, totodată, are grijă ca, într-o bună zi, să aibă parte de acea familie numeroasă la care visează. În acest scop, ea a ales să-şi congeleze ovulele: ”Faptul că o să am în curând 27 de ani m-a făcut să mă gândesc la copii. Doctorul mi-a spus <<cred că ar fi bine să-ţi criogenezi ovulele cât mai aio 20 de ani>>”.

Chrissy Teigen

Ea a anunţat chiar aseară că e însărcinată a doua oară, graţie faptului că şi-a congelat embrionii. De altfel, modelul a vorbit deschis de mai multe ori despre această metodă care i-a permis să devină mamă şi prima oară.

Sofia Vergara

Sofia Vergara şi fiul său

Ne amintim cu toţii de scandalul monstru pornit de la embrionii criogenaţi ai actriţei şi-ai fostului ei logodnic, Nick Loeb. Actriţa are, într-adevăr, doi embrioni criogenaţi, iar Nick nu a primit ”custodia” lor, deşi a dat-o în judecată de mai multe ori.

Sarah Jessica Parker

Actriţa din ”Sex and the city” a reuşit să devină de trei ori mămică graţie ovulelor criogenate. În cazul gemenelor Marion şi Tabitha, venite pe lume în 2009, SJP şi soţul ei au apelat la o mamă surogat, care, evident, a fost inseminată cu embrionii lor criogenaţi.

Celine Dion

Şi celebra cântăreaţă a deveni mama gemenilor Nelson şi Eddy graţie unor embrioni criogenaţi. Timp de opt ani, materialul genetic al artistei şi-al regretatului ei soţ, Rene Angelil, a fost ţinut într-o clinică specializată până ce cântăreaţa a dorit să fie din nou mamă.

Janet Jackson

Dat fiind faptul că artista a devenit mamă la 50 de ani, nu putem să nu luăm în considerare faptul că aceasta şi-ar fi congelat ovulele. Deşi n-a confirmat nicicând, mulţi specialişti spun că artista nu a rămas însărcinată pe cale naturală.

Nicole Kidman

Şi actriţa a recurs la congelarea ovulelor, pentru a o putea avea pe micuţa Faith. Nicole a povestit de mai multe ori că fetiţa ei a venit pe lume graţie unei mame surogat, care a fost inseminată cu materialul genetic al ei şi-al soţului ei, muzicianul Keith Urban. De curând, Faith a cunoscut-o pe mama surogat, denumită ”Mătuşa Sheila”, iar întâlnirea a fost extrem de emoţionată.

Mai multe