Will Smith ar vrea să intre în politică: ”Sunt revoltat”

26 noiembrie 2015   News

Kanye West a anunţat deja că în 2020 va candida la preşedinţie, aşa că nu ne-ar mira ca Will Smith să continue lista celebrităţilor interesate de politică. Starul din ”Concussion” a dezvăluit recent că ia în considerare decizia de a lăsa deoparte actoria, pentru a activa în politică.

Will Smith vrea să intre în politică

„Când mă uit la ”peisajul” politic, îmi dau seama că ar putea să existe un loc acolo pentru mine. S-ar putea să fie nevoie de mine”, a declarat actorul pentru The Holywood Reporter.

”Anul acesta a fost pentru prima dată când m-am revoltat atât de tare încât n-am putut să dorm. Mă gândesc că o să vină un moment în care o să fiu nevoit să-mi fac vocea auzită.”, a mai adăugat celebrul actor.

O declaraţie care i-a năucit pe unii, dat fiind faptul că el şi soţia sa l-au susţinut pe Preşedintele Obama atunci când a candidat. Aşadar, oare ce personaj politic l-a supărat atât de tare pe Will?

”La un moment dat, voi simţi nevoia să fiu mai util lumii. Bunica mea a sperat întotdeauna că voi face ceva în folosul lumii”, a mai spus actorul în vârstă de 47 de ani.

Mai multe