Will Smith, înşelat de soţie! Jada Pinkett Smith a recunoscut aventura pe care-a avut-o cu August Alsina: „Voiam doar să mă simt bine...”

11 iulie 2020   News

După ce cântăreţul August Alsina a pus pe jar întregul Hollywood cu aventura pe care pretindea că a avut-o cu soţia lui Will Smith, a venit rândul actriţei Jada Pinkett Smith să şocheze cu declaraţiile sale, recunoscând că a avut într-adevăr o relaţie extraconjugală cu acesta.

Vedeta de 48 de ani a stat la masa de discuţii chiar cu soţul ei, Will Smith, în cadrul emisiunii online Red Table Talk, căruia i-a povestit cum a început totul. Actriţa a devenit prietenă cu August în urmă cu patru ani, adică chiar atunci când faimosul cuplul hollywoodian trecea prin momente dificile. Jada chiar a rostit cuvintele „perioadă dificilă” şi „ne-am despărţit de fapt” în timpul confesiunii ei.

Jada a explicat că l-a întâlnit pe August prin fiul ei, Jaden, şi că, la acea vreme, cântăreţul care n-avea mai mult de 23 de ani nu era deloc într-o formă psihică bună. „Totul a început cu faptul că el avea nevoie de ajutor, iar eu încercam să-l ajut să-şi recapete sănătatea psihică.”

Mărturisiri sincere

„Eu nu mai aveam nicio treabă cu tine atunci”, a adăugat Will, iar soţia lui a continuat cu mărturisirile: „Da, ne despărţiserăm pentru o vreme.”

„Pe măsură ce trecea timpul, relaţia mea cu August s-a schimbat...”, a reluat Jada firul naraţiunii ei. „Singura persoană care poate acorda permisiunea începerii unei aventuri eram eu”, a ţinut să precizeze actriţa, făcând referire la faptul că August a declarat că Jada a avut permisiunea lui Will de a-l înşela.

“Am avut o relaţie amoroasă cu el, nu există dubii în acest sens! (...) Sufeream mult atunci, eram distrusă pur şi simplu. În timpul acelei relaţii mi-am dat seama că nu poţi găsi nicăieri fericirea decât în tine”, a mai spus Jada.

“Tot ce-mi doream era să mă simt bine. Nu mă mai simţisem bine de atâta timp. În plus, a fost o adevărată bucurie faptul că reuşeam să-l ajut pe August cu problemele lui!”

Dar cum s-a încheiat totul?

„În timp ce noi doi (n.r. ea şi Will) ajunseserăm la o înţelegere în ceea ce ne privea pe noi ca pereche, el a decis să rupă legătura cu mine, lucru pe care l-am înţeles foarte bine. Iar eu am acceptat situaţia şi n-am mai vorbit cu el de-atunci. Mă şi mir cum de iese totul la iveală acum, după atâţia ani!”

Concluzia

„Pentru mine, totul s-a întâmplat acum mulţi ani. Am ajuns să avem o dragoste necondiţionată între noi doi de-atunci”, a ţinut Will să precizeze. Iar amândoi au spus apoi la unison mai în glumă, mai în serios: „Trăim împreună, murim împreună, mariaj nefericit pe viaţă!”

August Alsina a făcut marea dezvăluire cu privire la aventura cu Jada Pinkett Smith pe 30 iunie, când a declarat că a fost îndrăgostit de actriţă şi că Will Smith le-a dat binecuvântarea celor doi amorezi.

Mai multe