Winona Ryder îl apără pe Johnny Depp

28 iunie 2016   News

Celebrul actor se luptă să-şi demonstreze nevinovăţia în procesul intentat de Amber Heard pentru violenţă domestică. De altfel, sunt destui care cred că actorul a fost acuzat pe nedrept şi că Amber minte.

Winona Ryder s-a iubit cu Johnny Depp din 1989 şi până în 1993

Winona Ryder, actriţa cu care Johnny s-a iubit timp de patru ani, a decis să ia cuvântul şi să-l apere pe cel care i-a fost aproape atâta timp şi care n-a fost niciodată violent faţă de ea. Aceasta insistă că nu crede că Johnny ar fi în stare de astfel de lucruri şi că faţă de ea nu s-a manifestat niciodată violent. ”N-a fost niciodată, niciodată violent faţă de mine. (...) Nu ştiu ce s-a întâmplat, însă spun că mi-e greu să-mi imaginez că Johnny ar face asta. ” a declarat Winona într-un interviu recent acordat pentru cei de la ”Time”.

Winona crede în nevinovăţia lui Johnny

Aceasta îl descrie pe ca fiind o persoană iubitoare şi protectoare. ”Nu l-am văzut niciodată violent faţă de vreo persoană. (...) Eu îl ştiu ca fiind o persoană bună, iubitoare. Un bărbat care e foarte protector cu persoanele pe care le iubeşte”, a mai spus Winona.

foto: arhivă OK!

Mai multe