Woody Harrelson s-a bătut cu un bărbat într-un bar. De unde a pornit disputa

8 octombrie 2021   News

Woody Harrelson a avut o altercaţie  cu un bărbat, iar povestea a avut urmări.

În seara zilei de miercuri, 6 octombrie, actorul  lua masa la un bar de pe acoperişul hotelului Watergate din Washington DC, când un bărbat s-a apropiat brusc de el.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Dustin Sternbeck , a declarat că altercaţia a avut loc după ora 23. Actorul a văzut bărbatul - care încă nu a fost identificat - făcând fotografii cu el şi  una dintre fiicele sale. Starul „s-a apropiat de bărbat şi i-a cerut să şteargă pozele, potrivit lui Sternbeck.

Lucrurile s-au intensificat rapid când bărbatul, care era sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a „aruncat” peste actor şi a încercat să-l apuce de gât. Sternbeck spune că Harrelson a acţionat în legitimă apărare când l-a lovit cu pumnul pe individ.

După incident, bărbatul s-a îndreptat spre camera sa de hotel.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a susţinut că nu au fost încă depuse acuzaţii, dar că au existat mulţi martori ai incidentului.

Sternbeck a declarat presei că va continua să investigheze. Actorul se afla acolo pentru că lucrează la următorul său proiect pentru HBO.

Harrelson este căsătorit cu a doua sa soţie, Laura Louie, din 2008. Cei doi au trei copii: Deni , 28, Zoe , 25 şi Makani, 15.. Au început să se întâlnească în 1988, după ce a actorul s-a despărţit de prima sa soţie, Nancy Simon, în 1986.

Mai multe