Wow, cât de bine arată Khloe Kardashian însărcinată! A purtat o rochie strâmtă de Revelion

3 ianuarie 2018   News

Pe 20 decembrie confirma faptul că este însărcinată cu primul său copil printr-o fotografie în care îşi arăta burta proeminentă mângâiată de palmele iubitului său, Tristan Thompson.

După ce şi-a ascuns sarcina timp de şase luni, Khloe Kardashian defilează acum în toată spendoarea, fiind foarte mândră de statutul său de femeie gravidă şi de viitoare mămică. Dacă de Crăciun şi-a uimit fanii şi o şedinţă foto incendiară, îmbrăcată într-o salopetă strălucitoare cu franjuri, prima şedinţă foto însărcinată, iată că de Anul Nou a optat să-şi expună burtica proeminentă într-o rochie mulată şi foarte scurtă.

Sora mai mică a lui Kim Kardashian radiază de fericire alături de iubitul său, jucătorul de baschetbal, Tristan Thompson. Cei doi au petrecut romantic trecerea dintre ani, fiind surprinşi în ipostaze tandre, sărutându-se şi tinându-se în braţe. Ba mai mult, Khloe, însărcinată în şase luni, a strălucit la trecerea dintre ani într-o rochie fără mâneci, neagră, mulată, asortată cu o haină de blană cenuşie. La o fotografie în care se săruta cu iubitul său, Khloe a scris: "Mama şi tata.". Oficial, blonda este însărcinată în şase luni, urmând să-i da naştere primului său copil la sfârşitul lunii martie, începutul lunii aprilie.

Foto: Instagram

Mai multe