Wow, cât de bine arată Matthew McConaughey la bustul gol! A slăbit 18 kilograme

30 octombrie 2017   News

Este unul dintre cei mai interesanţi actori de la Hollywood, unul dintre acei grei care au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru un rol, indiferent dacă asta a constat în schimbări dramatice ale fizicului.

Aşa arată Matthew acum.

În 2013 a slăbit 17 kilograme pentru rolul din ”Dallas Buyers Club”, rol care i-a adus şi un premiu Oscar, iar pentru plicula ”Gold” a mărturisit că a trebuit să se îngraşe 18 kilograme, un proces destul de plăcut pentru actorul în vârstă de 47 de ani. A trecut prin transformări fizice radicale, dar nu a fost ceva chinuitor pentru el, dovadă stau şi fotografiile actuale cu starul, fără pic de burtă.

Are pătrăţele pe abdomen după ce a slăbit 18 kilograme.

A slăbit imediat după ce a terminat filmările pentru această peliculă, iar acum este din nou în formă, cu un abdomen tonifiat. A ţinut dietă şi a făcut exerciţii fizice şi nu doar o dată actorul a fost surprins în timp ce ieşea la alergat pentru un tonus muscular bun. Recent, Matthew a fost fotografiat la bustul gol pe balconul unei case din Miami Beach, Florida. Vineri, starul şi-a arătat fizicul într-o pereche de bermude, în timp ce servea un castron de lapte cu cereale. Actorul se bucură de o lună de pauză până la filmările noii sale pelicule, "Beach Bum".

Aşa arăta atunci când luase în greutate pentru rolul din filmul ”Gold” .

Bineînţeles că nu s-a bucurat singur de vacanţă, ci a fost acompaniat de frumoasa sa soţie, modelul Camila Alves, care, de asemenea, arată senzaţional.

Foto: Hepta, Arhiva OK!

Mai multe