Wow, cât de slabă este Janet Jackson! Arată incredibil după ce a devenit mamă în ianuarie

8 septembrie 2017   News

A dat naştere primului său copil la începutul anului, pe 3 ianuarie, aducând pe lume un băieţel superb pe care l-a numit Eissa. Între timp s-a despărţit de cel de-al treilea soţ al său,  Wissam Al Mana, cu care era căsătorită din 2012, a renunţat la hainele bătrânicioase şi s-a pus pe slăbit.

Cântăreaţa şi-a recuperat silueta de dinainte de a rămâne însărcinată.

Artista s-a îngrăşat enorm pe parcursul sarcinii, iar fotografiile cu ea din ultimul trimestru sunt de-a dreptul şocante. A luat foarte multe kilograme în plus, dar a reuşit să revină la silueta de dinainte de a rămâne gravidă, în doar 8 luni. A devenit mamă la o vârstă înaintată, 50 de ani, iar acum Janet Jackson este din nou pe scenă cu un nou corp şi cu un tonus de invidiat, uimindu-şi fanii cu look-ul fresh. La concertul de deschiere a turneului său, "State Of The World" din Lafayette, Los Angeles, artista a purtat jeanşi mulaţi şi o helancă pe corp, sfidând parcă kilogramele care pur şi simplu au dispărut.

Aşa arăta în timpul sarcinii.

Mai hotărâtă ca niciodată să-şi recapete faima, dar şi silueta suplă, Janet s-a pus pe treabă în tot acest timp, între momentele petrecute cu fiul său şi cele pierdute pe treptele tribunalelor pentru a duce la bun sfârşit divorţul de afaceristul arab.

O nouă viaţa, o nouă siluetă şi forţe proaspete de muncă.

Chiar şi coafura a fost complet schimbată, diva revenind la părul blond şi lung prins într-ocoadă de cal înfoiată. Acum în vârstă de 51 de ani, Janet arată uluitor, ceea ce este de apreciat pentru o femeie de vârsta sa, cu un bebeluş acasă şi în plin proces de divorţ de cel care i-a fost partener de viaţă timp de 5 ani.

Foto: Arhiva OK, Splash News

Mai multe