Wow! Jennifer Lopez, apariţie spectaculoasă la Time 100 Gala. Alex Rodriguez, cucerit iremediabil

25 aprilie 2018   News

Celebrităţile şi personalităţile importante din America s-au strâns, ieri seară, în New York pentru a participa la Time 100 Gala. Printre aceştia s-au numărat şi artista Jennifer Lopez şi iubitul său, fostul sportiv Alex Rodriguez. Apariţia lor a atras toate privirile din jur, mai ales că artista a ales să poarte, la acest eveniment, una dintre cele mai spectaculoase outfituri.

foto: getty images

Sala a fost plină de personalităţi, însă cea care a furat privirile tuturor a fost chiar Jennifer Lopez. Artista de 48 de ani a purtat o rochie excentrică, în culoare şampaniei, semnată de celebrul designer Zuhair Murad. Cu un croi atipic şi extrem de decoltată, rochia a pus-o pe J. Lo în centrul atenţiei la acest eveniment.

La fel cucerit de prezenţa artistei a fost şi iubitul său, fostul sportiv Alex Rodriguez. Acesta nu şi-a putut dezlipi privirea de la frumoasa lui iubită. De altfel, sentimentul a fost reciproc, J.Lo simţinându-se foarte mândră că se află la braţului unui bărbat atât de prezentabil. Iată-i pe cei doi pe covorul roşu!

Mai multe