Zina Dumitrescu a slăbit îngrijorător de mult! "O să mănânc forţat, până la urmă!"

5 februarie 2019   News

În prima sa apariţie televizată după mult timp, "mama ZIna" este complet transfigurată, după ce a slăbit 10 kilograme. Iată care este starea sa.

"Aşa am fost întotdeauna", i-a spus Zina Dumitrescu (88) lui Cristi Brancu, atunci când acesta a remarcat că fosta creatoare de modă a slăbit foarte mult.

Întrebat de starea de sănătate a locatarei azilului său de bătrâni din Snagov, Ioan Cassian a spus că: "În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză."

Ciudat e că, în pofida acestei scăderi în greutate, Zina Dumitrescu spune că "cel mai mult îmi plac cartofii prăjiţi. Mănânc o farfurie plină! Dimineaţă sunt sendvişuri cu ceai, seara depinde ce vrei..." Dar chiar ea recunoaşte că "n-am poftă de mâncare, nu ştiu. O să mănânc forţat, până la urmă. Nu întotdeauna pofta de mâncare e legată de pofta de viaţă."

Din fericire, în ultima vreme a fost vizitată şi de fiul său, Cătălin. "Întotdeauna, dorul de mamă nu se pierde. M-am bucurat că a venit."

Iată ce dezvăluiri a reuşit să mai scoată de la ea Cristi Brancu, pentru Antena Stars.

Mai multe