Ziua 2. Ducesa de Cambridge vs. Prinţesa Moştenitoare Victoria. Cine a avut o ţinută mai stilată?

31 ianuarie 2018   News

Dacă alegerea vestimentară a lui Kate, de la gala de aseară, i-a dezamăgit pe unii, la cea mai recentă ieşire în public Ducesa de Cambridge şi-a luat cu siguranţă revanşa. Şi asta pentru că ţinuta ei a fost fără cusur, chiar contrastantă cu cea a suedezei!

Ziua 2.

Azi, Ducii de Cambridge au fost conduşi de către Prinţesa Moştenitoare Victoria a Suediei şi soţul ei, Prinţul Daniel, spre Institutul Karolinska din Solna. Aici, reprezentanţii coroanei britanice s-au întâlnit cu academicieni şi alţi specialişti pentru a discuta despre provocările sănătăţii mentale, cauză aproape de inima Ducesei de Cambridge. De aceea, Kate s-a antrenat într-o discuţie despre tentativele de suicid şi despre impactul efortului fizic asupra sănătăţii mentale.

Pentru această ocazie, Kate a îmbrăcat un palton superb, semnat de Catherine Walker, cu un pattern extrem de interesant şi-ntr-o culoare vibrantă, o rochie Alexander McQueen şi pantofi asortaţi, cu un toc moderat. Şi-n onoarea gazdelor, Kate şi-a accesorizat outfitul cu o pereche de cercei semnaţi de designerul suedez In2Design. Şi geanta Chanel, din piele maro, a fost un item forte al ţinutei purtate de soţia Prinţului William.

Ducesa de Cambridge a avut o apariţie ireproşabilă!

Cât despre Prinţesa Moştenitoare Victoria a Suediei, aceasta a mizat pe un outfit destul de stilat, în culori pastel, pe care l-a accesorizat cu o geantă Stella McCartney şi cu o pereche de pantofi ivoire. Aşadar, voi ce spuneţi? Cine iese în câştig în urma acestui duel vestimentar?

Mai multe