Ziua Tatălui la Hollywood: cum au sărbătorit vedetele?

20 iunie 2016   News

Cum ar putea să celebreze vedetele de la Hollywood această Zi a Tatălui, în America şi Marea Britanie? Ca toată lumea! Dar ce-au făcut ele, mai exact? Multe staruri celebre şi-au arătat recunoştinţa şi dragostea, la rândul lor, pentru taţii lor – cu urări de bine, poze, cadouri, declaraţii de dragoste...  iată ce fotografii emoţionante au postat atât taţii celebraţi, cât şi femeile din viaţa lor, de Ziua Tatălui.

Doutzen Kroes a postat cel mai intim cadru de familie, alături de soţul ei, Sunnery James, pe care l-a celebrat de Ziua Tatălui cu un mesaj şi această poză alături de cei doi copii ai lor.

Fotografie de familie

Naomi Watts a postat cel mai interesant şi romantic mesaj dedicat tatălui copiilor ei, Liev Schreiber, alături de o poză reprezentativă. Tatăl actriţei, din păcate, a murit pe când ea avea doar 7 ani.

Liev şi Naomi au doi băieţi şi sunt împreună de 11 ani

Sean Combs aka P Diddy este cu siguranţă cel mai mândru tătic dintre toţi, de vreme ce s-a pregătit special pentru această zi şi a postat o fotografie cu urmaşii săi: 6 copii, dintre care trei fete şi trei băieţi. “Cel mai important job al meu e Combs Inc, adică fiii şi fiicele mele!”

Familia lui Sean Combs

Jessica Alba a ţinut să mulţumească bărbaţilor din viaţa ei: tatăl său, Mark Alba, stânga, şi soţul ei, Cash Warren, dreapta, cu care are cele două frumuseţi din braţele lor!

Jessica Alba, cu familia

Cântăreaţa Ariana Grande a dat în mintea copiilor cu tatăl ei, într-o fotografie pe Instagram, cu mesajul: Te iubesc!

Ipostaze amuzante cu Ariana Grande şi tatăl ei

John Legend a fost sărbători de frumoasa lui soţie, pe Instagram, cu o poză cu fiica lor nou-născută, Luna, alături de mesajul: “Mă face aşa fericită să văd în zâmbetul Lunei o parte din tine şi cum îi strălucesc ochii când se uită la tine. Ea nu se va uita la nimeni aşa cum se uită la tine”.

Chrissy Teigen i-a dedicat o fotografie specială lui John Legend

Bella, sora mai mică a lui Gigi Hadid, a postat o fotografie cu tatăl ei, Mohamed Hadid, la un prânz savuros împreună. “Te iubesc, tati, la mulţi ani pentru unul dintre cei mai admiraţi bărbaţi din viaţa mea!”, a scris modelul.

Tatăl şi fiica Hadid au luat prânzul împreună de Ziua Tatălui

Mark Zuckerberg a postat o fotografie emoţionantă cu băieţelul său, spunând: “Cel mai merituos job pe care l-am avut. La mulţi ani de Ziua Tatălui pentru toţi părinţii din lume!”.

Fondatorul Facebook şi-a exprimat fericirea de-a fi tată

Actorul din “Game of Thrones”, Peter Dinklage, a lăsat munca deoparte pentru a-şi exprima bucuria de-a fi părinte, cu o fotografie alături de fiica sa.

Peter Dinklage şi fiica sa, Zelig

Nicole Richie s-a bucurat nespus să îi surprindă în poze pe tatăl ei faimos, Lionel Richie, pe soţul ei, Joel Madden şi pe fiul lor, Sparrow.

Trei generaţii Richie

Familia Obama a fost mai succintă, dar tot au participat la trendul postărilor de Ziua Tatălui, cu o fotografie din parcul naţional Yosemite, în formaţie completă.

Familia Obama, în parcul Yosemite

Familia Delevingne a sărbătorit în stil mare, iar Poppy, sora Carei Delevingne, a ţinut să imortalizeze momentul şi să posteze o fotografie cu familia sa, în fruncte cu tatăl lor.

Petrecăreaţa familie Delevingne

Gisele Bundchen n-a putut să se abţină şi  a postat o fotografie cu soţul ei şi cei doi copii ai lor construind castele de nisip, la plajă. O zi perfectă pentru Ziua Tatălui!

O familie care petrece în cadru exotic!

Actriţa Catherine Zeta-Jones a postat o fotografie nostalgică cu tatăl ei, persoana specială din viaţa ei.

Iată şi cu cine seamănă la zâmbet Hugh Jackman: cu tatăl lui, cu care s-a fotografiat pentru a-l sărbători şi online, de Ziua Tatălui.

Mai multe