Zoe Kravitz divorţează. Fiica lui Lenny Kravitz a depus actele de divorţ după doar un an şi jumătate de mariaj

4 ianuarie 2021   News

Zoe s-a căsătorit pe 29 iunie 2019, cu actorul Karl Glusman, actorul din controversatul film Love, care îmbină arta cu pornografia

Fiica lui Lenny Kravitz a decis să pună punct căsniciei după 18 luni, iar în weekendul trecut s-a aflat că ea a fost cea care a depus actele de divorţ chiar în Ajunul Crăciunului. Faptul că s-a grăbit să facă acest gest chiar înainte de sărbători arată că s-a întâmplat ceva grav între ea şi Karl. Mai mult decât atât, acelaşi lucru pare să-l indice şi postarea lui Zoe în care un travestit aruncă gunoiul - travestitul simbolizând universul, iar gunoiul reprezentând, potrivit postării ei, oameni, locuri şi lucruri care nu servesc binelui său. Mai mult decât atât, Karl nu a mai apărut în postările ei încă de vara trecută, iar Zoe nu a făcut un secret din faptul că pentru ea, 2020 a fost un an îngrozitor de prost. 

De partea cealaltă, Karl şi-a făcut curăţenie pe contul său de Instagram, unde nu a mai păstrat decât două imagini. El şi Zoe s-au cunoscut în 2016, când ea a declarat că nu-şi dorea o relaţie serioasă, iar el se bucura din plin de celebritatea controversată a filmului Love, apărut în 2015, peliculă în care Karl îşi arată îndelung organul sexual în erecţie şi participă la cele mai lungi scene de sex, în doi sau trei. Zoe şi Karl s-au logodit în secret în februarie 2018 şi s-au căsătorit anul următor în locuinţa din Paris a celebrului tată al miresei, rockerul Lenny Kravitz - semn că atunci mirele era în graţiile lui. Nu ştim dacă cei doi mai sunt în relaţii măcar civilizate acum şi nu se cunoaşte oficial motivul divorţului - iar Zoe are toate şansele să păstreze discreţia, dacă urmează modelul tatălui. 

Foto: Getty Images

Mai multe