Nicolas Cage s-a îmbătat şi a făcut o scenă în Las Vegas: ”Vrea să-mi ia banii”

28 martie 2019   Vedete

Zilele trecute aflam că actorul se va căsători a patra oară cu iubita lui, Erika Koike. Acum, nişte imagini şocante ni-l arată pe actor, într-o stare deplorabilă, mergând să depună actele necesare căsătoriei.

Pare-se, decizia de a se căsători a venit într-un moment de ebrietate. Actorul, sub influenţa alcoolului, a decis să aplice pentru o licenţă de căsătorie pe când se afla în Las Vegas. În mai multe filmări, actorul de 55 de ani poate fi auzit ţipând lucruri dintre cele mai şocante: ”O să-mi ia toţi banii. Fostul ei este un drogat”.

Drept replică, iubita lui, care îl însoţea la respectivul ghişeu, îi spunea: ”Nu ţi-am cerut niciodată să faci asta!”. Momentul ruşinos a fost surprins de mai multe camere de luat filmări şi a stârnit atenţia oficialilor. În cele din urmă, cei doi au fost duşi într-o cameră privată, din care au ieşit cu nişte acte.

Nu se ştie momentan dacă cei doi au reuşit să depună actele necesare căsătoriei. Cert e că toată scena l-au făcut pe actor să pice prost în faţa fanilor lui. Mulţi se-ntreabă dacă nu cumva actorul de 55 de ani este manipulat de tânăra Erika Koike.

Mai multe