Nicole Kidman, acuzată de minciună. Apariţia actriţei într-o revistă glam a fost aspru taxată de fani: ”Nu e corpul ei, de ce trebuie să se modifice?”

18 februarie 2022   Vedete

Nicole Kidman a încins discuţiile în online după apariţia sa în ediţia anuală a numărului de Hollywood al revistei Vanity Fair.

Pentru acest număr, al 28-lea, au mai fost invitaţi Idris Elba, Penelopé Cruz, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Simu Liu, Andrew Garfield şi Michaela Jaé Rodriguez.

Actriţa poate fi admirată îmbrăcată foarte sumar, însă într-adevăr, cu un corp sculptat, care nu pare al el. Este Nicole înaltă şi suplă, însă oamenii sunt de părere că au de-a face cu un Photoshop evident. Şi toţi se întreabă de ce, mai ales că Nicole este una dintre cele mai fit vedete de la Hollywood.

Kidman, nominalizată la Oscar, a declarat revistei Vanity Fair că rolul său din Being The Riccardos a fost foarte solicitant. Starul din ”The Hours” a menţionant că pentru a o juca pe Lucille Ball, o emblemă a comediei anilor 50 a fost nevoită să-şi păcălească propriul sistem imunitar, să-l convingă că e bolnavă, în aşa fel încât suferinţa personajului său să fie cât se poate de reală pentru public.

Foto: Profimedia şi Instagram

Mai multe