Noi acuzații teribile: Brad Pitt a încercat să-și sugrume un copil și l-a pălmuit pe altul

5 octombrie 2022   Vedete

Războiul dintre Brad Pitt și fosta lui soție, Angelina Jolie, capătă valențe din ce în ce mai urâte.

Angelina Jolie a depus ieri o serie de documente explozive în justiție în cadrul nesfârșitului proces de custodie cu fostul ei soț, Brad Pitt, acuzându-l pe acesta că l-a „sufocat” pe unul dintre cei șase copii ai lor în timpul unei dispute violente într-un avion privat, plesnindu-l pe altul peste față și izbind-o și pe actriță de un perete în timp ce o ținea de păr. Incredibil, nu-i așa?

Jolie a spus că comportamentul lui Pitt în timpul acelui zbor din septembrie 2016 din Franța spre California i-a lăsat pe copii traumatizați și pe ea cu răni la spate și la cot.

La cinci zile după zbor, Anglina a cerut divorțul, iar în septembrie 2021 și-a vândut pachetul de acțiuni la vinăria franceză pe care o deținea împreună cu Pitt. El a dat-o în judecată din cauza vânzării, iar marți ea a dat contraatacat în justiție. „Ea a făcut tot posibilul să încerce să-și protejeze copiii de a retrăi durerea pe care Pitt a provocat-o familiei în acea zi”, susțin avocații lui Jolie.

„Dar când Pitt a intentat acest proces pentru a-și reafirma controlul asupra vieții financiare a lui Jolie și a o obliga să se alăture fostului ei soț ca partener de afaceri, a forțat-o să se apere public.”

Jolie a explicat în detaliu altercația violentă din septembrie 2016, despre care ea a spus că a dus la divorțul lor și la disputa actuală asupra cramei Miraval din Franța. Jolie a spus că mariajul lor „s-a încheiat” în acel zbor din 14 septembrie 2016.

„De-a lungul acelui zbor lung, de noapte, Pitt a fost abuziv fizic și emoțional față de Jolie și copiii lor, care aveau atunci vârste cuprinse între 8 și 15 ani”, susțin documentele trimise instanței.

„După acel zbor, pentru bunăstarea familiei ei, Jolie a decis să depună o cerere de divorț”.

Ea a spus că Pitt a avut o altercație cu unul dintre copii înainte de a ajunge la aeroport (cel mai probabil Maddox), iar când Jolie l-a întrebat în avion ce era în neregulă, el „a acuzat-o că a fost prea indulgentă față de copii și a atacat-o fizic și verbal”.

Mai mult, conform acestor documente, Pitt l-ar fi sufocat pe unul dintre copii și l-ar fi lovit pe altul peste față.

„Unii dintre copii l-au rugat pe Pitt să înceteze. Toți erau speriați. Mulți plângeau. Pentru restul zborului, pentru a evita mânia lui Pitt, Jolie și copiii au stat nemișcați și tăcuți sub pături. Nimeni nu a îndrăznit să meargă la baie. Pitt ieșea periodic din spatele avionului să țipe și să-i înjure”, mai arată avocații actriței.

În urma acestui încident, s-a deschis o anchetă de către cei de la FBI, dar nu s-a depus vreo acuzație împotriva lui Brad Pitt.

Șapte ani mai târziu, în aprilie 2022, Jolie, sub pseudonimul „Jane Doe”, Angelina Jolie a dat în judecată FBI, căutând să știe de ce a fost abandonată ancheta asupra acelui incident.

Acțiunile ei au fost dezvăluite abia în august anul acesta, când revista Rolling Stone a obținut o copie a raportului FBI. E clar că lucrurile nu vor rămâne așa și că din ce în ce mai multe rufe murdare se vor spăla în public.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe