Noi dezvăluiri intime din viaţa lui Demi Moore! A făcut sex cu un actor chiar în noaptea dinaintea nunţii ei

11 octombrie 2019   Vedete

De aproximativ o lună, de când a lansat cartea biografică „Inside Out“, Demi Moore este în centrul atenţiei, ca urmare a dezvăluirilor incredibile din propria intimitate.

După ce a recunoscut că a făcut sex în trei, că a consumat droguri şi alcool, că a pierdut o sarcină şi că a fost violată după ce mama ei a vândut-o unui bărbat contra sumei de 500 de dolari, acum s-a aflat un nou lucru incredibil din trecutul celebrei actriţe.

Actorul Paul Carafotes a acordat un interviu în Daily Mail, dezvăluind că, înainte ca Demi Moore să se căsătorească cu Freddy Moore, aceasta i-a cerut să facă sex cu el. Şi totul se întâmpla doar cu câteva ore înainte de nuntă!

Paul Carafotes a povestit că el şi Demi Moore erau amanţi şi că, în noaptea dinaintea nunţii ei, actriţa a acţionat ca o nebună, intrând peste el în casă şi spunându-i că îşi doreşte foarte mult să facă sex. „Demi era pe atunci o fată drăguţă de 18 ani. Era incredibilă în pat şi era greu să-i rezişti. Noaptea aceea este de departe cea mai de neuitat pentru mine“, a spus actorul.

Aventura a fost recunoscută şi de Demi Moore chiar în cartea ei: „Cu o noapte înainte de a mă mărita, în loc să exersez jurămintele de a doua zi, am sunat un tip pe care l-am cunoscut în platoul de filmare. Am fugit de la petrecerea burlăciţelor şi m-am dus în apartamentul lui“.

Mai multe