Noi fotografii de cuplu cu Rihanna şi Hassan Jameel. Sunt în vacanţă cu familia lui

7 iunie 2019   Vedete

După luni întregi în care nu s-a mai auzit nimic despre cuplul lor, iată că paparazzi au reuşit să-i surprindă împreună. Şi nu oricum, ci însoţiţi de familia lui, semn că relaţia lor e pe cât se poate de seriosă.

Rihanna şi miliardarul Hassan Jameel au o relaţie amoroasă încă din iunie 2017, însă în tot acest timp au fost foarte discreţi. S-au afişat rar şi n-au vorbit nicicând despre relaţia lor, şi, pare-se, aşa a şi rezistat relaţia lor. Ieri, cei doi au fost prinşi în Italia, alături de familia lui Hassan Jameel.

Cei doi nu s-au ferit să facă gesturi intime în faţa acestora, semn că relaţia lor este una puternică, asumată şi rezistentă. Luna trecută, Riri dezvăluia că s-a mutat în Anglia şi că graţie acestei decizii are parte de o viaţă cât se poate de normală. Nu ştim dacă iubitul s-a mutat cu ea, dar e mai mult decât clar că urmează lucruri benefice pentru cuplul lor. Forbes a numit-o pe Riri cea mai bogată femeie din industria muzicală, averea ei ridicându-se la 600 de milioane de dolari.

Mai multe