Nu se mai opresc! Dani Oţil şi iubita, într-o nouă ipostază pasională în vacanţă: "Nu e o poză indecentă"

5 ianuarie 2021   Vedete

Sunt îndrăgostiţi nebuneşte şi nu se mai feresc să îşi exprime iubirea în public, chiar şi în faţa milioanelor de fani de pe reţelele de socializare! Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu au pozat din nou pasional în vacanţă!

O nouă poză controversată făcută de cei doi în vacanţa lor exotică! Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu pare că nu se mai satură unul de altul, dar nici de peisajul superb, de plajele din Maldive, de soare, de apa caldă şi cristalină. Cei doi au plecat înainte de Revelion într-un loc însorit, şi-a luat o vacanţă mai lungă după luni întregi de muncă. Au cheltuit ceva bani, dar au tot confortul, plus temeperaturi de 22 de grade. 

În urmă cu câteva zile au pozat într-o ipostază neaşteptată, iar iată că acum repetă figura şi îi lasă pe toţi mască. Dani Oţil şi iubita sunt protagoniştii. Sunt pe o barcă, în larg, el stă pe punte, iar iubita este întinsă peste el, într-un costum superb care îi lasă formele la vedere. Matinalul de la Neatza a explicat că nu este o poză indecentă:

"Bine... Inca una si gata 🙄 Nu... Nu este o poza indecenta, este o metoda de prim ajutor in cazul hipotermiei suferite la scufundări", a scris el pe Facebook. 

Cei care îl urmăresc şi-au dat imediat cu părerea, unii l-au criticat: "Deci, poze de astea de instagram fac oamenii care nu au altceva de facut, pe tine te indragim ca faci ceva real de fapt, astea-s de pitzi, parerea mea; altfel poza reusita, dar ... deplasata ... De ... defilare ... ce sa zic"

O fană a prezentatorului a spus că şi-ar dori să îl vadă pe Dani Oţil tată cât mai curând: "Poate veniti şi cu un " Bebe " , dă doamne să fie cu noroc !!!"

Priviţi imaginea cu cei doi în galeria foto!

Foto: Facebook

Mai multe