Nuntă cu trandafiri albi şi perle pentru Brigitte şi Florin Pastramă FOTO&VIDEO

8 iulie 2019   Vedete

După ce au devenit soţ şi soţie în acte, cei doi foşti concurenţi de la "Ferma" au ajuns şi în faţa altarului. Uite cum a arătat ziua cea mare pentru Brigitte şi Florin Pastramă.

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale acestei veri a avut loc duminică, în Bucureşti, când Brigitte, fostă Năstase, s-a recăsătorit a patra oară, ajungând la altar la braţul lui Florin Pastramă - cel al cărui nume îl poartă încă de pe 27 mai, de la cununia lor civilă.

Aşa cum şi-a dorit Brigitte, nunta a fost una în alb, cu flori mari albe, accente argintii şi perle, iar ceremonialul nupţial a avut loc după cutuma penticostală, în aer liber, pe pajiştea exclusivistului ballroom Magic Place Events.

Mireasa a avut două rochii: una pentru ceremonia religioasă, amplă, din dantelă brodată, cu decolteu adânc şi trenă de 3 metri - purtată de domnişoarele de onoare şi completată stilistic de o diademă de cristale de inspiraţie spaniolă. Iar pentru petrecere, Brigitte a ales o altă rochie, la fel de preţioasă, dar mulată.

Buchetul de mireasă a fost şi el alb, dintr-un aranjament delicat cu trandafiri albi, în timp ce buchetele naşelor Lizeta Haralambie şi Tripona Murgu au fost realizate din trandafiri roşii.

Mirele a purtat un costum bleumarin cu vestă şi lavalieră, decorat cu nasturi cu cristale şi o broşă preţioasă.

Verighetele au fost aduse pe o perniţă purtată de micile domnişoare de onoare, fiicele Oanei Roman (organizatoarea nunţii) şi Laurette.

Cum era de aşteptat, decorul sălii unde a avut loc recepţia a fost şi el la înălţime, fiind realizat din trandafiri albi, scaune îmbrăcate în catifea, farfurii din cristal şi accente din perle.

        View this post on Instagram                   www.smilecabinafoto.ro @smilecabinafoto A post shared by Smile Cabina Foto (@smilecabinafoto) on Jul 7, 2019 at 9:06am PDT

View this post on Instagram

www.smilecabinafoto.ro @smilecabinafoto

A post shared by Smile Cabina Foto (@smilecabinafoto) on

Pe lângă rude şi prieteni, primiţi la recepţie în acorduri de harpă, mirii i-au avut alături şi pe foştii lor colegi din reality show-ul "Ferma", respectiv pe Ioana FilimonOtilia Bilionera, George Papagheorghe (Jorge), Cătălin Moroşanu, Marius Crăciun, Kamara Ghedi şi Remus Boroi.

Totodată, i-am putut vedea printre invitaţi şi pe proaspăt căsătoriţii Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, pe Adriana Bahmuţeanu şi pe designerul Seila Gurdal, dar şi pe splendida soră a lui Brigitte, Cristina Szeifert.

Surpriza serii a fost nu doar preparatul inedit din meniu, "pui a la Brigitte", inspirat după o reţetă din "Ferma", ci şi portul ţigănesc îmbrăcat de mireasă la finalul petrecerii. (vezi mai multe în galeria foto)

FOTO: Ştefan Ovidiu

Mai multe