Nunta de poveste a lui Liviu Teodorescu. Ce tort inedit au avut mirii, l-au asamblat în faţa invitaţilor

27 iulie 2021   Vedete

Liviu Teodorescu şi proaspăta sa soţie Iulia şi-au unit destinele în faţa Domnului sâmbătă, după ce în urmă cu câteva săptămâni s-au căsătorit civil.

Cei doi au radiat de fericire, înconjuraţi de familie şi prieteni. Iubirea lor e capabilă să transmită emoţia uşor celor din jur, care îi privesc.

Ineditul nunţii a constat în superbul şi imensul tort, pe care cei doi l-au asamblat în faţa invitaţilor. Straturi, straturi de bezea, frişcă şi fructe au alcătuit modelul de desert festiv Pavlova, cu care Liviu şi Iulia şi-au delectat invitaţii.

Pentru ziua cea mare, mireasa Iulia a ales o rochie superbă albă, de prinţesă, cu un voal imens, iar mirele a purtat un costum alb, cu inserţii negre, reprezentând o pasăre cu aripile desfăcute.

Petrecerea de nuntă a avut loc în natură, la un restaraunt de lux cu vedere la lac, iar tortul acoperit cu fructe a fost senzaţia serii.

După nuntă, mirii s-au răsfăţat într-un cadru ultra romantic, cu o cadă imensă şi petale de trandafiri roşii.

Liviu Teodorescu şi Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani. Cererea a avut loc chiar de ziua de naştere a Iuliei, iar pentru acel moment important Liviu Teodorescu a compus şi o melodie.

Liviu Teodorescu a împărţit cu fanii atât bucuria nunţii, cât şi a petrecerii burlacilor, de vineri seară. “Am dat cea mai tare petrecere a burlacilor aseară. Astăzi sunt mire, fraţilor! Am emoţii cât pentru 10 concerte la un loc”, a scris mirele, emoţionat, pe Instagram chiar înainte de a ajunge la altar.

Foto: Instagram

Mai multe