O mai recunoşti? Uite cum arată acum Marion Cotillard, actriţa care a jucat alături de Brad Pitt în "Aliatul"!

2 octombrie 2017   Vedete

Este o actriţă din Franţa, foarte cunoscută datorită rolului său din filmul "Aliatul" în care a jucat alături de Brad Pitt. Despre ea chiar s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu celebrul actor, deşi era căsătorită, la fel şi Pitt. S-a zvonit că ar fi reprezentat unul dintre motivele pentru care Angelina s-a despărţit de Brad, însă ea nu părea să aibe probleme în cuplu, ba mai mult, rămăsese însărcinată cu cel de-al doilea copil al său.

Aşa arăta până să se facă blondă.

După ce a şocat pe toată lumea cu transformarea buzelor sale în unele mai voluminoase, Marion Cotillar suprinde din nou. Actriţa în vârstă de 42 de ani, care a dat naştere celui de-al doilea copil în luna martie, a fost model pentru show-ul Valentino din cadrul Paris Fashion Week. Cu o siluetă trasă prin inel şi o nouă culoare a părului, dar şi cu o coafură sofisticată, Marion a surprins pe toată lumea care a văzut-o defilând pe podiumul din capitala Franţei.

A renunţat la şaten închis pentru blond.

Este o schimbare destul de vizibilă pentru actriţa care s-a făcut blondă, şi-a prins părul într-un coc interesant şi s-a machiat cu mov pentru a-şi scoate ochii albaştri în evidenţă. Îmbrăcată într-o salopetă din noua colecţie a casei de modă şi cu o pereche de sandale de un verde aprins cu buline albe, Marion a fost o adevărată apariţie în faţa fotografilor.

Ea a fost vedeta prezentării de modă.

Printre cele care au admirat-o din public a fost şi fosta Primă Doamnă a Franţei, Carla Bruni, fost model, care a urmărit show-ul alături de creatorul Valentino Garavani. Fermecătoarea Carla a ales pentru această ocazie o ţinută banală, îmbrăcată toată în negru, cu pantaloni din denim, tricou şi o jachetă de piele.

Carla a urmărit show-ul alături de Giancarlo Giammetti şi de Valentino Garavani.

Marion este mamă grijulie, soţie model şi o actriţă desăvârşită. Este căsătorită cu Guillaume Canet de mai bine de 10 ani şi au împreună doi copii, un băiat de 5 ani,  Marcel, şi o fetiţă de câteva luni. A împlinit 42 de ani pe 30 septembrie, iar de ziua ei actriţa a scos la iveală şi o fotografie cu ea de când era mică, îmbrăcată toată într-un costum tricotat.

Foto: Getty Images, Instagram, Arhiva OK!

Mai multe