Oana Roman, mesaj de dragoste pentru Marius Elisei: "Adorm în fiecare seara lângă el cu sentimentul că sunt protejată"

2 septembrie 2021   Vedete

Au avut o relaţie greu încercată şi au ajuns la divorţ, dar nu au putut să stea mult unul fără celălalt. După marea împăcare, Oana nu se zgârceşte la vorbe şi , mai emoţionată ca oricând, recunoaşte cât de mult contează pentru ea omul de lângă.

„Gestul ăsta de tandreţe când iei obrazul în palma mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandreţea din sufletul lui. Cu bune şi rele, este singurul om din viaţa mea pe care ştiu că mă pot baza şi singurul care mă iubeşte orice s-ar întâmpla! Adorm în fiecare seara lângă el cu sentimentul că sunt protejată şi am ales corect cu sufletul”, a scris Oana Roman pe o reţea de socializare.

„Ştiu că în braţele lui îmi e bine şi pe umărul lui mă pot sprijini oricând. E singurul care ştie cine şi cum sunt cu adevărat, îmi ştie durerile şi slăbiciunile şi încearcă să mi le aline. Face tot ce poate ca să fim fericiţi. A fost greu mult timp, dar am ajuns în punctul în care avem un echilibru aproape perfect împreună ”, a mai spus vedeta.

Mai multe