Oana Roman, prima declaraţie despre starea mamei sale, după ce a fost internată

4 iunie 2019   Vedete

Mioara Roman le-a dat ieri emoţii celor din familie, după ce a acuzat o stare de rău. Cum se simte acum fosta soţie a lui Petre Roman.

Ieri, Mioara Roman a avut un nou episod care le-a alarmat pe cele două fiice ale sale, Oana şi Catinca Roman, iar medicii de pe ambulanţa sosită la domiciliu au decid transportarea sa la Spitalul Floreasca.

Pentru că fosta soţie a lui Petre Roman a mai avut şi în trecut probleme de sănătate, jurnaliştii au aşteptat o declaraţie din partea familie. În cele din urmă, fiica cea mică a acesteia, Oana Roman, a dorit să lămurească lucrurile.

„Având în vedere interesul presei (am primit cel puţin 5 telefoane de la TV şi presă scrisă) în legătură cu starea de sănătate a mamei mele, precizez următoarele: deşi nu am dorit să fac un subiect public, ştirea a apărut în presă şi vreau să lămuresc situaţia. În cursul dimineţii mama nu s-a simţit bine, a avut 2 episoade de pierdere a cunoştinţei, am solicitat la domiciliul ei o ambulanţă de la un spital privat care a sosit în cel mai scurt timp. În urma constatării stării mamei mele, s-a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, deoarece la spitalul privat nu erau locuri libere la ATI, iar ea suferise un traumatism care necesita investigaţii de urgenţă şi/ sau o internare pe o secţie de ATI. În urma investigaţiilor s-a decis internarea ei pe secţia de cardiologie pentru investigaţii mai amănunţite, asta pentru ca din punct de vedere neurologic nu s-au identificat probleme in urma unui Computer Tomograf”, a transmis Oana Roman pe pagina sa de socializare.

„În acest moment este stabilă, conştientă, coerentă şi cooperantă!”, ne asigură Oana Roman.

În trecut, fosta soţie a lui Petre Roman a mai avut probleme de sănătate, care au necesitat internarea.

Mai multe