Octavia Geamănu prezintă ştirile de nouă ani la Antena 1: "24 iulie 2011. Primul meu Observator"

25 iulie 2020   Vedete

Ce rapid trece timpul! 9 ani au trecut de când Octavia Geamănu a prezentat pentru prima dată Observatorul la Antena 1. Această aniversare nu a trecut neobservată, prezentatoarea şi-a adus aminte de primele clipe în direct!

În fiecare weekend o vedem la Observatorul orei 19.00 de la Antena 1. Octavia Geamănu face parte din echipa Atenei 1 de nouă ani de zile. Pe 24 iulie a prezentat pentru prima dată ştirile pentru postul TV. Prezentatoarea îşi aduce aminte de primele ştiri, de primele emoţii: 

"24 iulie 2011. Primul meu Observator. O zi importantă în viaţă mea, fără îndoială. Surprinzător pentru mine, nu am reţinut-o vreodată. 🤷🏼‍♀️ Aveam impresia că au trecut mult mai mulţi ani. Mi-a amintit...mama. 😁 Îmi amintesc însă că primele 10 minute ale jurnalului au fost despre atentatele cumplite din Norvegia, ale lui Breivik.

Vă spun sincer că şi-acum am aceeaşi bucurie de fiecare dată când va întru în case...Va mulţumesc pentru felul în care îmi faceţi sufletul să se simtă. 🙏 Sunt norocoasă şi binecuvântată, ştiu! ❤️ Gânduri bune! 🌞 P.S. Le mulţumesc celor care au crezut şi atunci în mine. O parte dintre voi încă mă însoţiţi în călătoria asta. 🙏", a transmis Octavia Geamănu în mediul online. 

Octavia Geamănu are 36 de ani. Este într-o relaţie cu cântăreţul Maran Ionescu alături de care are un copil, un băieţel. 

Foto: Facebook

Mai multe