Olimpia Melinte e în ultimul trimestru de sarcină. Curând va deveni mamă a doua oară: "Nu ştiu dacă m-am simţit vreodată mai împlinită"

3 martie 2021   Vedete

Curând va deveni mamă pentru a doua oară!

Olimpia Melinte este în ultimul trimestru de sarcină, curând va aduce pe lume o fetiţă. Este al doilea copil al actriţei. Aceasta a realizat de curând o şedinţă foto specială în care i se poate vedea sarcina foarte avansată. E încântată de venirea primăverii, dar şi de bucuria care o cuprinde la gândul că îşi va cunoaşte fetiţa curând. 

"Nu ştiu dacă m-am mai simţit vreodată mai împlinită, mai liniştită, mai...curajoasă. Fotografia asta a fost făcută ieri şi mi se pare că spune tot ce n-am cum să exprim în cuvinte. Simt că primăvara asta e pur şi simplu altfel. Pentru că anul trecut cam pe vremea asta se instala starea de urgenţă, pentru că ne-a fost greu, pentru că n-am renunţat, pentru asta şi pentru multe altele, primăvara asta este despre iubire! Să vă fie bine!", a scris ea pe Instagram. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Olimpia Melinte (@olimpia.melinte)

Cât de relaxată e Olimpia Melinte la a doua sarcină

Olimpia Melinte a recunoscut acum că e mai relaxată, are deja experienţa primului copil şi ştie bine cum să procedeze la al doilea. Abia îşi aşteaptă fetiţa. 

"Dacă la Sasha mi-am făcut zeci de liste, am cumpărat lucruri pe care nu le-am folosit niciodată, i-am pregătit camera în care n-a stat niciodată singur până pe la 2 ani, de data asta sunt mult mai relaxată şi ştiu că tot ce va avea nevoie bebelina mea sunt răbdarea, iubirea şi toată grija de care voi fi în stare.", a mai declarat actriţa în mediul online. 

Foto: Profimedia

Mai multe