Orlando Bloom a povestit păţania întâmplată când a cerut-o în căsătorie pe Katy Perry. Să fie semn rău?

3 septembrie 2019   Vedete

Invitat la o emisiune radiofonică, actorul a descris emoţionantul moment în care i-a cerut artistei să fie soţia lui. Un moment care n-a decurs chiar conform planului...

Şi asta pentru că atunci când a vrut să scoată din buzunar cutia cu inelul... Ei bine, cutia n-a mai vrut să iasă din buzunar. "Momentul n-a fost aşa rău, doar că n-am putut scoate inelul din jachetă. Am şi avut o premoniţie legată de asta. I-am şi spus tipului de la care am luat bijuteria şi care+mi este prieten: Te rog, asigură-te că nu e prea mare cutia în care pui inelul. El a zis că totul va fi ok, dar finalmente, nu am putut scoate cutia", a povestit el la postul de radio BBC Radio 2, unde a fost invitat la The Zoe Ball Breakfast Show, alături de Cara Delevingne.

Orlando, care tocmai şi-a lansat filmul Carnival Row, şi Katy sunt împreună din 2016 şi s-au logodit în luna februarie, la mai bine de un an după ce s-au împăcat. Fiindcă cei doi au avut şi o pauză în iubirea lor. Niciunul nu a dezvăluit, însă, până acum data nunţii..

"Cineva a decis să mă suporte pentru tot restul vieţii", a comentat şi Katy Perry la emisiunea Good Morning America, confirmând astfel faptul că se vor căsători. Amândoi au mai trecut prin câte un mariaj. Katy a mai fost căsătorită cu Russell Brand, din 2010 în 2012, în vreme ce Orlando Bloom a mai fost însurat cu Miranda Kerr, din 2010 în 2013, cei doi fiind părinţii unui băieţel de 8 ani, Flynn.

Foto: Instagram

Mai multe