Paula Chirilă a prins buchetul de mireasă la nunta Wandei! Iată ce spune actriţa despre viitoarea căsătorie!

9 august 2019   Vedete

Se mărită a doua oară? Conform superstiţiilor, actriţa are toate şansele să ajungă din nou la altar, după ce a prins buchetul de mireasă la nunta bunei sale prietene, DJ Wanda.

La evenimentul desfăşurat la Londra, Paula Chirilă a fost domnişoară de onoare şi cea care a prins buchetul de trandafiri albi aruncat de mireasă, conform tradiţiei. 

“A fost o nuntă ca în poveşti, ca de Hollywood. Cu ei doi atât de cool atât de frumos îmbrăcaţi, de  excentric şi asumat. O nuntă extrem de emoţionantă, autentică, cu emoţia reală a Wandei şi cu lacrimile lui Karl, totul a fost atât de frumos, ca în poveşti. Wanda e mai rebelă din fire şi nu mă aşteptam ca totul să fie atât de romantic, atât de elegant. Am prins buchetul. Domnişoarele toate erau pregătite. Merante s-a descălţat şi a făcut un pas înaintea mea ca să îl prindă. Nu ştiu cum a ajuns buchetul la mine, dar da, ca amuzament e o întâmplare foarte frumoasă. Să sperăm că, dacă aceasta este o superstiţie, se va îndeplini şi atunci o să îmi găsesc jumătatea, din mâna Wandei, pentru că are mână bună şi mi-a promis că îmi găseşte un om pe măsura sufletului meu. A fost cred ca cea mai cool nuntă la care am participat până acum. Restrânsă, dar uriaşă din punctul de vedere al emoţiei”, povesteşte Paula Chirilă. 

DJ Wanda s-a căsătorit luni în Londra cu Karl Katavich în cadrul unei ceremonii discrete organizată într-un cadru select, la unul din cele mai exclusiviste hoteluri din capitala Marii Britanii. 

Îndrăgita vedetă şi soţul ei, Karl, a spus Da în faţa ofiţerului Stării Civile şi a celor peste 40 de invitaţi, devenind astfel Wanda Katavich.

Mai multe