Pe Magda Pălimariu o cunoaşte toată lumea, dar ştiai că are o soră la fel de frumoasă? FOTO

11 iulie 2019   Vedete

Faceţi cunoştinţă cu Oana, sora mai mică a vedetei Pro TV, care tocmai şi-a serbat ziua într-un resort din Cipru.

Magda Pălimariu tocmai s-a întors dintr-o vacanţă în Cipru, unde a fost împreună cu sora ei, Oana Eduard. Ştim deja că Magda este o iubitoare de mare şi de soare şi că n-are nevoie de un motiv anume să plece într-o escapadă litorală. Dar, de data aceasta, plecarea sa a fost prilejuită de ziua de naştere a surorii sale, care a vrut să sărbătorească într-un cadru relaxat, de vacanţă, numai între fete.

Aşa se face că Magda şi Oana au ajuns într-un resort de lux, cu piscine, bungalow-uri şi grădini cu palmieri şi leandri, unde s-au desfătat pe deplin. În afară de sesiunile de plajă şi înot, cele două surori s-au plimbat cu şalupa şi s-au răsfăţat cu îngheţată, cocktailuri răcoritoare şi deserturi delicioase.

Deşi Oana este o persoană extrem de privată, mai ales de când a devenit mămică în 2015, şi rareori se afişează alături de sora ei, iată că Magda a reuşit s-o fotografieze chiar de ziua ei, în timp ce mergeau la plajă.

Şi în instantaneele de acum câţiva ani, şi în cel de acum se vede bine că Magda Pălimariu are o soră la fel de frumoasă ca ea. Ba chiar, în această vacanţă, asemănarea dintre ele pare şi mai mare.

Iată câteva fotografii cu ambele surori, dar şi câteva instantanee din vacanţa petrecută în Cipru (vezi galeria foto).

Mai multe