Pentru ea a venit deja vara! Diana Munteanu, sexy în costum de baie

10 aprilie 2019   Vedete

Weekendul trecut, vedeta Antenei 1 a dat o fugă până la vecinii greci, unde vremea e deja prielnică pentru plajă.

Diana Munteanu e în culmea fericirii! O iubitoare de mare şi de soare ca ea a deschis sezonul estival mai devreme, cu o primă plajă în Grecia, pe riviera ateniană.

Temperaturile blânde de început de aprilie sunt mai ridicate decât la noi, astfel că superba blondă a trecut deja la costumul de baie. Şi, cu corpul ei de zeiţă, evident că a făcut furori pe plajă, mai ales că şi outfiturile alese de ea au fost extrem de incitante.

Pe lângă orele petrecute pe plajă, Diana s-a bucurat şi de răsfăţul de la centrul SPA al exclusivistului hotel boutique unde s-a cazat, Margi Hotel din Vouliagmeni, la 20 kilometri sud de Atena.

Oare vizitele ei dese în Grecia se datorează, într-adevăr, lui Nikos Vertis, celebrul cântăreţ grec cu care se zvoneşte că are o relaţie romantică de vreun an încoace? Cea care a pus paie a fost Lidia Buble, care ar fi dat-o de gol într-un Instastory cu Vertis în timp ce acorda un interviu la emisiunea prezentată de Răzvan şi Dani, înainte de unul dintre spectacolele lui de la Sala Palatului, iar mesajul a fost "Diana Munteanu, cel mai tare mă bucur pentru tine astăzi". Ceea ce ne face să ne gândim că fie e adevărată povestea, fie Diana se iubeşte cu un grec din anturajul celebrului artist.

Iată câteva cadre foarte sexy cu Diana Munteanu în Grecia. (vezi galeria foto)

Mai multe