Pete Davidson, lăsat baltă de Kim Kardashian. Diva s-a întâlnit la Miami cu fostul soţ, Kanye West

2 decembrie 2021   Vedete

Pete Davidson a mers marţi seară la meciul Brooklyn Nets vs. New York Knicks cu sora sa. Tânărul a încercat să fie cât se poate de vesel.

Toate acestea în timp ce proaspăta sa iubită a zburat la Miami, unde s-a întâlnit cu Kanye West, la spectacolul tribut Louis Vuitton închinat regretatului designer al casei de lux. Virgil Abloh a murit la doar 41 de ani, răpus duminică, 28 noiembrie, de un cancer cu care se lupta de câţiva ani, iar vestea a fost semnalată şi de Kim Kardashian la câteva ore după anunţul decesului, ea arătându-se devastată de pierderea acestui prieten.

La Miami, Kim l-a luat pe fostul soţ de la hotel şi a stat alături de Kanye şi de fiica lor, North, la spectacol. Cei doi foşti soţi păreau foarte apropiaţi, în ciuda relaţiei noi şi asumate a lui Kim cu Pete Davidson.

În urmă cu câteva zile, Kanye a declarat că îşi vrea familia înapoi şi că doreşte să vindece rănile pe care le-a produs, asumându-şi responsabilitatea faptelor sale. Mai mult, rapper-ul a distribuit un articol TMZ cu o fotografie în care el o săruta pe Kim şi în care scria că dorinţa sa este de a se împăca cu Kim.

Pe de altă parte, Pete Davidson s-a bucurat de meci alături de sora sa, Casey, şi a aclamat cu zâmbetul pe buze echipa Nets.

Actorul s-a prezentat în stilul său nonconformist, cu unghiile făcute şi cu o ţinută fistichie. Rămâne de văzut dacă va avea o relaţie de durată cu Kim Kardashian.

Foto: Profimedia

Mai multe