Petrecere în pijamale cu JLo şi A-Rod, de Crăciun FOTO&VIDEO

27 decembrie 2018   Vedete

Avem un déjà vu. Cel mai hot cuplu de la Hollyood s-a fotografiat în cele mai lejere haine, în atmosfera caldă a Sărbătorilor.

Este, cumva, felul lor de-a ne transmite cât de frumoasă şi firească este relaţia lor, cât de "normală" într-o lume a celebrităţilor care vor, de cele mai multe ori, să epateze.

        Vezi această postare pe Instagram                   #familytime#christmas#christmasgifts🎁🎄💕🌟 O postare distribuită de QUEEN&KING👸🏽🤴🏾 (@xjloxqueen_13) pe Dec 25, 2018 at 3:21 PST

Vezi această postare pe Instagram

#familytime#christmas#christmasgifts🎁🎄💕🌟

O postare distribuită de QUEEN&KING👸🏽🤴🏾 (@xjloxqueen_13) pe

Relaxaţi, veseli şi puşi pe şotii, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez şi-au petrecut prima zi de Crăciun în pijamale, la fel şi copiii artistei, gemenii Max şi Emme, care s-au bucurat de cadouri şi de un brunch, adică un mic dejun servit mai târziu decât de obicei, dar gătit chiar de Jlo şi A-Rod.

        Vezi această postare pe Instagram                   „don't be fooled by this face”😂😂❤️❤️#cutecouple O postare distribuită de QUEEN&KING👸🏽🤴🏾 (@xjloxqueen_13) pe Dec 25, 2018 at 3:20 PST

Vezi această postare pe Instagram

„don't be fooled by this face”😂😂❤️❤️#cutecouple

O postare distribuită de QUEEN&KING👸🏽🤴🏾 (@xjloxqueen_13) pe

Ei bine, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez chiar par să formeze o familie frumoasă şi credem că ne apropiem tot mai mult de momentul în care îi vom vedea ajungând la altar.

Mai multe