Pierce Brosnan, cu soţia actuală la un eveniment în memoria soţiei moarte de cancer

8 noiembrie 2018   Vedete

Miecuri noapte, Pierce Brosnan şi actuala lui soţie, Keely Shaye Smith, cu care are un mariaj fericit de peste 17 ani, s-au prezentat la un eveniment caritabil. Starul din James Bond şi-a amintit de regretata lui soţie, Cassandra, care a murit din cauza cancerului.

Pierce Brosnan s-a arătat dintotdeauna sensibilizat de evenimentele caritabile referitoare la bolnavii de cancer, dat fiind faptul că şi-a pierdut prima soţie în ghearele acestei cumplite boli. Aşa se face că n-a refuzat nici invitaţia de miercuri seară de a se prezenta la Chemetherapy Foundation Innovation Gala.

Alături de el s-a aflat iubitoarea lui soţie, Keely Shaye, care-l secundează la orice pas în ultimii 17 ani. Îmbrăcaţi la patru ace, cei doi au pozat la panoul evenimentului şi au arătat cât de îndrăgostiţi sunt, aşa cum o fac de obicei.

Cât despre prima soţia a actorului, Cassandra Harris, aceasta a murit de cancer ovarian în 1991. În urma ei au rămas doi copii, pe care Pierce Brosnan i-a crescut singur, în memoria regretatei sale soţii.

Mai multe