Poeziile scrise de Flick au ajuns în manualele şcolare: "Copiii învaţă acum la şcoală ceva tare"

19 octombrie 2020   Vedete

Succes pentru Fick - Domnul Rimă. Se pare că poeziile scrise de el au ajuns chiar şi în manualele şcoale! Soţia lui a dezvăluit totul, dar a şi arătat dovezile!

De ani de zile este prezentator la radio, dar este şi pasionat de poezie, scrie pentru fanii lui versuri rimate, unele foarte amuzante. Iată că acum a trecut la alt nivel, se pare că poeziile lui Flick au ajuns în manualele şcoalare.

Denisa Hodişan, soţia lui, a dezvăluit totul pe Instagram: "Vreau să vă spun că eu când am început să vorbesc cu soţul meu şi-mi tot citea poezii şi ne petreceam nopţile la telefon, ascultând poeziile sale geniale, mă tot gândeam cât de mândră aş fi, dar şi cât de mult mi-aş dori, ca în viitor, copiii noştri să înveţe poeziile lui sau să fie în manuale. Acum vă spun că acest lucru s-a întâmplat şi în cărţile de testare sunt acum poeziile lui Flick. În sfârşit, copiii învaţă la şcoală ceva tare!", a spus ea. 

Şi Flick a reacţionat şi a mulţumit pentru acest gest neaşteptat:

"Mă bucur enorm pentru că s-a întâmplat acest lucru şi mă bucur că unii oameni s-au gândit ca ceea ce am scris eu să ajungă în atenţia copiilor"

Foto: Facebook, Instagram

Mai multe